Over mij

The only thing better than singing, is more singing

– Ella Fitzgerald

Zingen is voor mij therapie. Een dag niet gezongen, is een dag niet geleefd. Ik geloof heilig in de helende werking van muziek en zang als uiting van dat wat in je leeft.

We worden allemaal creatief geboren, maar we zijn deze creativiteit een beetje kwijtgeraakt. Het is naar de achtergrond verdwenen en dat is niet alleen zonde, het is ook onnatuurlijk. Zingen hoort bij het Mens-Zijn en als jij ten volste wilt leven, dan hoort daar een bepaalde creatieve expressie bij. Zeker als vrouw!

Met het wegstoppen van je creativiteit, stop je ook een deel van jezelf weg!

Voor mij was en ís zingen een waardevolle uitlaatklep. Gratis therapie, kun je wel zeggen, want het heeft me door moeilijke tijden heen gesleept. Maar niet alleen het zingen zelf heeft me geholpen. Ook het luisteren naar teksten gaf mij hoop. Als kind wist ik al snel wat de waarde was van de liedjes die ik om me heen hoorde: als ik echt ging luisteren, dan ontdekte ik de boodschap. En die boodschap hielp me dan weer verder, door de tekst van een lied, leerde ik steeds meer over mijn gevoelens. Over wat er in mij leefde. Ik ging het leven begrijpen en mezelf.

Zo weet ik dat liedjes luisteren en zingen helend werken! 

En deze kennis hoop ik via mijn zanglessen/coaching, workshops, gedichten en liedjes te delen met anderen. Want ik weet hoe het jou kan helpen, hoe het verandering kan brengen in je leven wanneer je het idee hebt vast te zitten. Zingen bevrijdt, zingen heelt, zingen maakt gelukkig. Het is een prachtig iets, dus… waar wacht je nog op?

Veel liefs,

Fabrina